ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Градска пореска управа обавештава пореске обвезнике да од 4. јануара 2021. године почиње са радом нова шалтер сала на локацији Војвођанских Бригада 24-26. Пријем странака ће се вршити сваким радним даном од 08:00 до 14:00 часова.

Нова шалтер сала је модерна са капацитетом који ће задовољити потребе пореских обвезника Града Новог Сада као и унапредити пословање Градске пореске управе као сервиса у служби грађана.

Почев од данас, 4.1.2021. године шалтер сала у улици Трг слободе 4 улаз из улице Илије Огњановића и писарница Градске пореске управе у Градској кући на Тргу слободе 1,  неће више радити.

Поштујући ситуацију проузроковану вирусом Covid 19, а у циљу очувања здравља суграђана Градска пореска управа је омогућила свим поресим обвезницима да се обрате путем електронске поште и овим путем поново апелује на суграђане да у даљој комуникацији користе електронски вид обраћања, путем е-маила на адресе:

  • gpu@novisad.rs - за све писане поднесеке па и поднеске у вези са поменутим обавештењем о стању дуга,
  • naknade.gpu@novisad.rs – за пријем пореских пријава и свих других поднесака везано за накнаду за заштиту и унапређивање животне средине и накнаде за коришћење јавних површина
  • uverenja.gpu@novisad.rs – за пријем захтева за издавање уверења.

Све потребне информације могуће је добити и телефонским путем на бројеве телефона: 4871-751 и 4871-707.