Skip to main content

Gradska poreska uprava

Nova usluga – Preuzimanje rešenja o porezu na imovinu u JP „POŠTA SRBIJE“

  • Početna
  • -
  • Nova usluga – Preuzimanje rešenja o porezu na imovinu u JP „POŠTA SRBIJE“

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava obveznike fizička lica da je u saradnji sa Javnim preduzećem „Pošta Srbije“ uvedena potpuno nova usluga kojom se omogućava preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji Grada Novog Sada kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.
Kako je slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu fizičkih lica za 2022. godinu okončano, Gradska poreska uprava Grada Novog Sada omogućila je obveznicima poreza na imovinu koji ne vode poslovne knjige da mogu preuzeti kopiju svog Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu uz važeću ličnu kartu.
Pored poreskih obveznika kojima je distribucija i uručenje rešenja vršena putem Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ i poreskim obveznicima koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava ukupno njih 51235 koji su rešenje dobili u elektronskom formatu, ostavljena je mogućnost da kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu preuzmu u radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“.
Gradska poreska uprava Grada Novog Sada, nastavlja sa implementacijom inovativnih rešenja u svom radu, sa ciljem poboljšanja i unapređivanja kvaliteta usluga koje pruža.
Zajedno gradimo naš Grad.